Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen.Læs mere om cookies

For medlemmer

Som medlem af Finans Danmark finder du herunder nyttige arbejdsdokumenter m.m. I højre side finder du materialer, der tidligere lå på medlemsnettet.

 
Finans Danmark har, som tidligere adviseret, omlagt sit medlemsnet fra medio juni 2018.
 
Det nye medlemsnet giver dog uforudsete tekniske udfordringerhvorfor mange oplever, de ikke kan tilgå det, og der arbejdes på højtryk for at finde en varigløsning for alle, som vi håber at kommunikere om snarest efter sommerferien.
 
Modtager du medlemsmails fra Finans Danmark skyldes det, at din arbejdsgiver via en såkaldt ”medlemsnet-ansvarlig”,  har meddelt os, at du er bruger af den information, der bliver delt på platformen.  
 
For at sikre at du modtager vigtig information i den mellemliggende periode og altså som en midlertidig løsning - vil du den kommende tid få tilsendt Finans Danmarks Direktionsskrivelser og/eller Finans Danmark Varsler på email. Vær derfor opmærksom på, at disse mails ikke ender i spamfilteret.   
 

 I højre side finder du offentlige matertialer, som er relevante for medlemmer af Finans Danmark.

 Andre materialer:

 

Få opdateringer på mail

For dig, der ikke vil gå glip af nyheder fra Finans Danmark.

Tilmeld nyheder

Finans Danmark er interesseorganisation for bank, realkredit, kapitalforvaltning, værdipapirhandel og investeringsfonde i Danmark. Vores medlemmer er realkreditinstitutter, banker, sparekasser, andelskasser, danske filialer af udenlandske banker og investeringsfonde.

Læs mere om Finans Danmark og vores arbejde